Laatste nieuwtjes van Kruid en Co

geplaatst in: De KruidenCo Tuin | 0

De SALE prijzen hebben we veranderd in de definitieve prijzen voor onze produkten. We willen graag laagdrempelig zijn ,zodat er meer mensen kunnen genieten van puur natuur produkten.

We zijn weer goed van start gegaan op de tuin, we lopen zo goed bij dat we nu de tijd hebben om de nieuwe planten de grond uit te kijken. Het blijft altijd weer bijzonder inzaaien en dan ineens zijn ze er en komen ze boven de grond ,de eerst nog iemie mienie plantjes en dan worden het stevige dames en heren.
Waarom geen idee, maar sommige planten zijn behoorlijk aanwezig.Zo hebben we uit italie jaren terug 2 rozemarijn planten meegenomen, en dat zijn nu dames van formaat waar niet mee te spotten valt. Ik durf daar ook niet in te gaan knippen of van oogsten.Ze zijn gewoonweg te prominent om aan ze te zitten.

Vandaag in de fun border bezig geweest om de herfstaster in de klauwen te krijgen. Het groeide zo goed dat het andere planten de nek om draaide. dus met de schrepel in de aanslag en op de knietjes aanvallen. Maar ze laten zich niet zo snel en makkelijk verwijderen. Het eerste stuk zit erop, daar ben ik voorlopig nog wel een tijdje mee bezig.

Alles begint nu op te komen, een prachtig gezicht.Mijn tobbertjes zijn de driekleurig viooltjes,ze groeien wel,maar man oh man wat langzaam.
Dat blijft elk jaar weer een uitdaging om geduld te hebben en te wachten hoe de natuur zich ontwikkelt week na week.

volgende week 13 mei ben ik aanwezig op de moestuindag en siertuinen van tuincentrum huiting in Vianen.Ik ga dan met mijn kruiden en verse planten op pad om ze aan de bezoekers te tonen en te laten zien hoe de tincturen en de olie gemaakt wordt. Dat wordt nog een hele uitdaging want alles moet mee op de fiets,zal er wel als een dolle uitzien met een volksverhuizing aan stuur, in de bak en in de fietstassen. Ik heb dat eerder gedaan en toen kreeg ik van een paar bijdehandjes te horen ben je uit huis gezet ?

Maar ik heb er zin in , ik hoop je daar te ontmoeten
‘tot ziens

Laat een reactie achter