de koortslip zalf en de insectenbeten zalf

geplaatst in: De KruidenCo Tuin | 0

Vandaag heb ik eindelijk de koortslip zalf kunnen maken ,na een periode van 2 weken voorbereiding was het vandaag dan eindelijk zover. gelukkig maar want we waren door onze voorraad heen. En dit geld voor de insectenbeten zalf, die is nu niet meer op voorraad maar daar gaan we de komende 2 weken aan werken.
De zalven werken zo goed daar ben ik dankbaar voor dat moeder natuur dit allemaal geregeld heeft.
de smalle weegbree groeit meer dan goed en de brandnetel tja onuitroeibaar dus altijd in mijn buurt. op de tuin heb ik een stuk waar ik de brandnetel laat groeien . zo heb ik jaren geleden de smalle weegbree langs de oevers van het kanaal uitgegraven en in de tuin weer een plek gegeven en er 2 jaar over heen laten gaan om de stoffen van autovervuiling etc. eruit te kunnen laten groeien. en nu heb ik een moederbed met schone smalle weegbree zonder hulp van buitenaf , groeien ze voluit.

Laat een reactie achter